Maison Berger forhandler

Hos byHviid er vi stolte over at være Maison Berger forhandler at de lækre luftrensende Lampe Berger lamper, lampeolie refill, duftpinde, duftolie refills til duftlamper og duftpinde samt duft til bil.

Find Maison Berger :

Her kan du finde Maison Berger produkter efter duft nuance og pris

Køb Maison Berger efter kategori

Maison Berger lamper

Lampe Berger

Luftrensende duft lamper
fra Maison Berger

Maison Berger duftpinde

Duftpinde

Flakoner med duftpinde.
Skøn rumduft til hjemmet

Maison Berger lampeolie refill

Lampeolie refill

Refill til de luftrensende duftlamper
fra Maison Berger

Maison Berger duftolie refill til duftpinde

Duftolie refill

Duftolie refill til duftpinde til hjemmet.
Mange duft nuancer

Maison Berger forhandler

Maison Berger Lamper

Lampeolie refill

Populære Maison Berger produkter

Maison Berger Duftpinde

Duftolie refill

Hør om fordelene

Maison Berger forhandler

Berit Hviid præsenterer Maison Berger lamperne

Få en visuel præsentation her i videoen hvor Berit gennemgår hvordan du bruger din Maison Berger lampe, hvilken effekt den har, hvordan man kan bruge lampevæskerne / lampeolierne og hvordan du kan bruge den i store rum.

Kom godt i gang med Maison Berger duftlamper, vi ønsker at være din foretrukne Maison Berger forhandler

Det siger vores kunder om Maison Berger

Vi er stolte over at være Maison Berger forhandler - specielt når vi hører vores kunders udtalelser

Lampeolie refill til Maison Berger

Maison Berger lampe

Se vores store udvalg at Maison Berger lamper, alt fra startsæt, flotte lamper, designer lamper af f.eks. Lolita Lempicka til lamper designet til mærkedage, som f.eks. mors dag.

Priser fra DKK 299,-

Skøn rumduft til hjemmet

Maison Berger duftpinde

Fyld hjemmet med skøn duft fra æteriske olier. Maison Berger duftlamper / flakon'er med duftpinde er både flotte men giver samtidig en skøn duft til hjemmet. Duftolie til hjemmet der findes i mange nuancer.

Priser fra DKK 149,-

Lampeolie refill til Maison Berger

Lampeolie refill

Se vores store udvalg at lampeolie refill til Maison Berger, vi har både So Neutral, blomster, rene, friske, søde, orientalske og frugt dufte samt funktionelle dufte. Alle dufte er fra æteriske olier.

Priser fra DKK 129,-

Skøn rumduft til hjemmet

Duftolie refill til duftpinde

Duftolie refill til Maison Berger duftlampe / flakon med duftpinde. Maison Berger duftolier er med æteriske olier, og findes i mange duftnuancer.

Priser fra DKK 109,-

Leder du efter en Maison Berger forhandler?

Vi er Danmarks måske største forhandler

Ring til os eller send os en besked

Maison Berger Paris, ekspert parfumer i 120 år

Maison Berger Paris valgte dette navn, fordi det bedre afspejler mangfoldigheden af deres kreationer – de hed tidligere Lampe Berger. Hvis den berømte Lampe Berger lampe er blevet deres emblematiske reference, er det faktisk ikke det eneste produkt, de tilbyder dig. Med det nye navn bevarer de deres oprindelse, mens de fremhæver deres knowhow og de andre produkter i deres samling. Fra lamper til stearinlys, herunder buketter, duft til bil, elektriske parfume, diffusorer og påfyldninger, kan du opdage deres univers og forkæle dig selv ved at bestille deres kreationer. Vi har hos byHviid været Maison Berger forhandler siden 2016.

Samlinger, der kombinerer traditioner og modernitet

I begyndelsen tilbød Maison Berger mærket et innovativt objekt for at rense atmosfæren i lukkede rum. Derefter udviklede deres kollektion sig, og med årene blev der skabt nye produkter. I dag indeholder den flere parfumeobjekter, der er kendetegnet ved deres elegance og deres olfaktoriske signatur. De har også udviklet mange dufte til deres lamper og buketter med duft nuancer af blomster, frugtagtig, gourmet, orientalsk, friske eller rene duftnoter. Så mange dufte, der hjælper dig med at føle dig godt hver dag, og som er blevet forestillet af parfumeremestre i Grasse. Således er Maison Berger Paris -kreationer lige så tidløse, som de er innovative, konstant genfortolket, men også symboler på deres ekspertise og traditioner.

En historie præget af passion for kunst og interiør parfume

Maison Bergers historie begynder i slutningen af 1800 -tallet, i 1898 for at være præcis, da Maurice Berger opfandt et katalytisk diffusionssystem for at rense luften på hospitaler. I 1930’erne fandt hans lille lampe sin plads i mange interiører og blev et rent genstandsobjekt, et stykke, som vi ikke tøver med at samle. Over 100 år efter sit første udseende er det stadig den mest berømte duft til hjemmet i verden! Og i flere årtier er Maison Bergers samling blevet beriget med nye duftende kreationer, hvorfor tiden virkede moden til at vedtage navnet Maison Berger Paris, der mere repræsenterer deres univers.

Maison Berger forhandler

Vi sætter en ære i at være Maison Berger forhandler. Vi blev forhandler af disse fantastiske produkter i 2016 og vi elsker hele duftuniverset – alt fra deres duftlamper til duftpinde og de mange skønne refills til lamper og