Om byHviid

Velkommen til byHviid

Kom indenfor og bliv inspireret af de smukke ting til hjemmet. Her er alt fra rumdufte / luftrensere og parfumer, krystalglas, vaser, keramik, tæpper, puder, skind, tasker, punge, rammer og print af foto samt meget mere. Et lille udpluk af vores brands er: Maison Berger, Adax, Saccoo, Pia Ries, Burkely, Spring Copenhagen, Andersen Furniture, 55 North, Ecsentric Molecule, by Wirth og OYOY m.fl.

Vores fysiske butik begyndte den 10. marts 2016. Med alle de lækre kvalitetsvarer i butikken, ønsker vi også at du kan shoppe fra hele landet via vores webshop. Men kommer du/I forbi Grindsted, måske på et besøg i Billund, Legoland eller Lalandia, skal I ikke snyde jer selv for en inspirerende tur forbi byHviid, Morsbøl Skolevej 1, 7200 Grindsted. Vi glæder os til at se dig/jer.

Grundlaget for butikken begyndte med Alexander Hviids skærebrætter i egetræ. Interessen for interiør tog sin begyndelse og 10. marts 2016 startede vi den fysiske butik i Grindsted. Vores butik er interiør men også meget mere end det. Berit Hviid (Mediegrafiker og Fotograf) har sammen med den fysiske butik i Nørregade, Grindsted, sit fotostudie og grafiske værksted. Dette gør butikken til et levende og spændende sted at besøge. Ca. 4 måneder efter butiksåbningen stod webshoppen klar. Nedenfor er der åbningstider samt kontakt info, så er der noget så mail eller ring, vi står klar til at hjælpe.

Med venlig hilsen Berit Hviid